Specialistische Schoonmaak

Je bent hier:

Specialistische Schoonmaak

De naam zegt het al, specialistische schoonmaak is schoonmaken waar een specialist voor nodig is. Wij van Suca Multi Diensten zijn die specialist die u nodig heeft.

De specialistische schoonmaak bestaat onder andere uit:

Oplevering schoonmaak

Suca Multi Diensten - Specialistische schoonmaak - Bouwoplevering

Na een verbouwing, of bij een nieuwbouw, lijkt alles zo goed als nieuw. Alleen is een opleveringsschoonmaak wel degelijk nodig. Denk aan bijvoorbeeld aan bouwstof, cementsluiers, bouwresten en glasbewassing. Wij van Suca Multi Diensten zorgen dat uw pand echt weer stralend schoon is, als Nieuw!

Gevel reiniging

Suca Multi Diensten - Specialistisch schoonmaak - Het reinigen van een kantoorgevel

Uw gebouw is uw visite kaartje en de buitenkant moet er dan ook spik en span uitzien. Suca Multi Diensten maken uw gevel op een milieuvriendelijke wijze schoon, zodat al het vuil en mos verdwijnt en het gebouw weer straalt.

Graffiti

Suca Multi Diensten - Specialistisch schoonmaak - Het verwijderen van grafitti - ook met spoed

Er is niets vervelender dan wanneer u wordt geconfronteerd met graffiti op uw pand. Suca Multi Diensten haalt dit snel en vakkundig voor u van uw muren af zonder de ondergrond te beschadigen.

Dieptereiniging keuken

Specialistisch schoonmaak - Dieptereiniging van keukens - Suca Multi Diensten

Wij verzorgen dieptereiniging van keukens. Bij professioneel gebruik van keukens moet aan HACCP-eisen worden voldaan. Hygiëne is immers nergens zo belangrijk.

Consequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaak is op termijn onvoldoende. Daarom is een periodieke dieptereiniging een must. Wij verwijderen vuil op de moeilijk bereikbare plekken waar u niet komt. Denk aan kit naden, achter machines en apparatuur, etc.

Dieptereiniging sanitair

Specialistisch schoonmaak - Sanitaire dieptereiniging - Suca Multi Diensten

Vaak blijft vuil, kalkafzetting en urine in de voegen en tegels zitten, daar komt bacteriegroei van en veroorzaakt vaak nare luchtjes.

Door een periodieke dieptereiniging wordt ook de niet zichtbare vervuiling verwijderd en wordt het sanitair grondig schoongemaakt, wij desinfecteren ook alle onderdelen.

Vloeronderhoud

Specialistisch schoonmaak - Onderhoud van vloeren - Polymer flooring - Suca Multi Diensten

Tapijtreiniging alle methodes
Uw vloer polymeren
Vloeren schrobben
De ondergronden sprayen
Div houtsoorten behandelen.
Marmer vloeren

Een specialist in schoonmaak nodig?

Wij kunnen u helpen u te ontzorgen